Noormarkun VPK

Hälytysosasto

halytysNoormarkun VPK toimii valmiuspalokuntana osana Satakunnan pelastuslaitosta vastaten itsenäisesti valmiudellaan alueensa pelastus- ja ensivastetoiminnasta. Hälytystehtäviä on vuosittain lähes 200 kpl, joissa toimimme käytännön sammutus- ja pelastustyössä erilaisilla onnettomuuspaikoilla. Kykenemme esimerkiksi nykypäivän laadukkaaseen tieliikennepelastamiseen, savu- ja kemikaalisukellukseen, pintapelastukseen, kattotyöskentelyyn, eläinten pelastustehtäviin, hätäensiapuun sekä ensivastetoimintaan. Kaikki nämä toimet vaativat tehtävään tarvittavaa fyysistä sekä psyykkistä kuntoa, rohkeutta ja valmiuksia harjoitteluun sekä tositoimiin.

Hälytysosasto harjoittelee aktiivisesti ja laaja-alaisesti taitojaan maanantaisin klo 18.00 alkaen Noormarkun paloasemalla, Leirikoskella sekä lähialueen eri harjoituspaikoissa. Lisäksi harjoitellaan ajoittain viikonloppuina erilaisilla sovelletuilla harjoituksilla sekä SPEK:n koulutusjärjestelmän mukaisilla kursseilla ja muilla koulutuspäivillä.

Tarjoamme rehdin yhdessäolon, arjen sankaruuden ja laadukkaan koulutuksen lisäksi ajanmukaiset varusteet ja kaluston käyttöösi. Hälytys osastomme vahvuus on 35 henkeä.

Tervetuloa mukaan!

Jarno Joensuu
palokunnan päällikkö
halytysosasto@noormarkunvpk.fi

Tutustu toimintaan

 

Kalusto