Noormarkun VPK

Hälytysosasto

halytysNoormarkun VPK toimii valmiuspalokuntana osana Satakunnan pelastuslaitosta vastaten itsenäisesti valmiudellaan alueensa pelastus- ja ensivastetoiminnasta. Hälytystehtäviä on vuosittain lähes 200 kpl, joissa toimimme käytännön sammutus- ja pelastustyössä erilaisilla onnettomuuspaikoilla. Kykenemme esimerkiksi nykypäivän laadukkaaseen tieliikennepelastamiseen, savu- ja kemikaalisukellukseen, pintapelastukseen, kattotyöskentelyyn, eläinten pelastustehtäviin, hätäensiapuun sekä ensivastetoimintaan. Kaikki nämä toimet vaativat tehtävään tarvittavaa fyysistä sekä psyykkistä kuntoa, rohkeutta ja valmiuksia harjoitteluun sekä tositoimiin.

Hälytysosasto harjoittelee aktiivisesti ja laaja-alaisesti taitojaan maanantaisin klo 18.00 alkaen Noormarkun paloasemalla, Leirikoskella sekä lähialueen eri harjoituspaikoissa. Lisäksi harjoitellaan ajoittain viikonloppuina erilaisilla sovelletuilla harjoituksilla sekä SPEK:n koulutusjärjestelmän mukaisilla kursseilla ja muilla koulutuspäivillä.

Tarjoamme rehdin yhdessäolon, arjen sankaruuden ja laadukkaan koulutuksen lisäksi ajanmukaiset varusteet ja kaluston käyttöösi. Tervetuloa mukaan!

Jarno Joensuu
palokunnan päällikkö
halytysosasto@noormarkunvpk.fi

Tutustu toimintaan

 

Kalusto